Din verksamhet?
LightAir är din B2B-expert inom kommersiell och industriell luftrening - för att tillhandahålla ren och hälsosam luft i alla möjliga miljöer. Vilken är din utgångspunkt?

Tusentals av installationer hos kontor, skolor och industrier

Industrier och lager

Förkrossande låg livscykelkostnader

Vilken reningsgrad och livscykelkostnad (LCC) strävar du efter? Våra lösningar är lätta att jämföra med andra och ännu lättare att välja.

Kontor och arbetsplatser

Effektiv luftrening med låga ljudnivåer

Förbättra välbefinnandet och minska antalet sjukdagar på kontoret. Med ett prisbelönat erbjudande gör vi det möjligt för dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Skolor och utbildning

Tillhandahålla inkluderande klassrum?

Att arbeta med utbildning är i praktiken att vårda och utveckla talanger. Hjälper eller hindrar miljön? Ren luft gynnar verklig inkludering och jämlikhet i klassrummet.

Hälsovård

Ren luft är basen för god hälsa

Vårdkliniker behöver en så hälsosam inomhusluftmiljö som möjligt — fri från skadliga föroreningspartiklar och smittsamma infektioner. Bland våra referenser finns ledande universitetssjukhus i Finland.

Besöksnäring

Rent och snyggt är viktigt — så även partiklar som inte syns

Vill du få dina gäster att känna sig säkrare och välkomnas av ren och virusfri luft? Vi är här för att hjälpa till — oavsett om det handlar om hotellrum, restauranger, konferenslokaler eller gym.

Odling och djurhållning

Frodiga växter och friska djur

Oavsett grödor eller djur är det viktigt att tillhandahålla en sund och livskraftig produktionsmiljö. Ren luft är en förutsättning för en framgångsrik verksamhet, givetvis även i växthuset eller djurstallarna.

Infektionsspridning

Tuffa tider för smittspridning på kontor och i klassrum

Vi går en tuff virushöst och influensavinter till mötes med ökad smittspridning på kontor och i klassrum. Lärdomar efter pandeminåren bör dras, och däri även
Industri

Inomhusluft hos metallindustrin – utmaningar och åtgärder

Metallindustrin har sedan urminnes tider varit oerhört viktig för svensk ekonomi, men ofta med processer som genererar ohälsosamma partiklar. Läs mer om vilka utmaningarna är
Produktivitet

Ljusare dagar – men med nedsatt arbetsförmåga?

Säsongen är fantastisk - för de flesta av oss. Men för vissa innebär det ett återkommande problem som kan leda till minskad koncentration och arbetsförmåga
Industri

Första leveranserna av luftrening till brittisk industri

Cementfabrik i Essex investerar i svensk teknik för renare luft - den brittiska cementtillverkaren Lignacite har nu installerat olika luftrenare från LightAir.

Nöjda kunder

Öka produktiviteten och minska sjukfrånvaro – kontakta oss för gratis konsultation