Besöksnäringen
Är ni en verksamhet som vill leverera förstklassiga tjänster och upplevelelser till era besökare till dina kunder? Då krävs även hård koll på er inomhusluft och se till att era gäster andas ren och virusfri luft.
Höj nivån på inomhusluften till höjderna av er huvudsakliga leverans

Alla tar vi cirka tusen andetag i timmen

Inomhusluft en grund för minnesvärda och hälsosamma upplevelser

Luftkvaliteten inomhus (Indoor Air Quality, IAQ) är en vital pusselbit för våra upplevelser. Detta gäller oavsett om vi talar om ett lyxigt hotell, en topprankad restaurang eller bara gymmer runt hörnet.

Ej enkom masker och handdesinfektion

Förbättra skyddslagren för gästerna och personalen

Investera i ren och virusfri luft för att förbättra gästernas upplevelser och personalens arbetsförhållanden och prestationer. Enkelt uttryckt är det bra affärer att erbjuda ren och hälsosam luft!

Såväl standard som anpassningsbara lösningar

En komplett produktportfölj

Vi har hjälpt tusentals verksamheter — inkluderande kyrkor, hotell, gym och restauranger – att förbättra sin inomhusluft. Vi har lösningar för de effektivaste små mötes- och hotellrummen till de äldsta medeltida kyrkorummen och det största konferenscentret.

Hotell och konferensanläggnngar
Restauranger
SPA OCH SKÖNHETSVÅRD
GYM, YOGASTUDIOS OCH HÄLSOKLUBBAR
Blooming grass
Health

Ljusare dagar – men med nedsatt arbetsförmåga?

Säsongen är fantastisk – för de flesta av oss. Men för vissa innebär det ett återkommande problem som kan leda till minskad koncentration och arbetsförmåga – pollenallergi. Måste vår arbetsprestation eller våra skolresultat påverkas av säsongsförändringar?

Läs mer »
Hen and bird flu
Industrial

Ökad risk för fågelinfluensa i Europa

Fågelinfluensan härjar i flera regioner i Europa. Tidigare i vinter klassificerades stora delar av södra Sverige som ett högriskområde för ytterligare spridning av denna virusinfektion. Samtidigt finns det beprövad teknik som hjälper oss med förbättrad viruskontroll.

Läs mer »

Nöjda kunder

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill diskutera ett projekt? Kontakta oss gärna när som helst!

Lite information som hjälper oss att komma igång: Vilken typ av verksamhet/anläggning? Hur stor är lokalen? Hur många jobbar i lokalen?