Besöksnäringen
Driver du en verksamhet med ambitionen att leverera förstklassiga tjänster och upplevelelser till besökare och kunder? Utmärkt. Självklart återfinns i detta även omtanken att se till att dina gäster andas ren och virusfri luft.

Höj nivån på inomhusluften till höjderna av er huvudsakliga leverans

Alla tar vi cirka tusen andetag i timmen

Inomhusluft en grund för minnesvärda och hälsosamma upplevelser

Luftkvaliteten inomhus (Indoor Air Quality, IAQ) är en vital pusselbit för våra upplevelser. Detta gäller oavsett om vi talar om ett lyxigt hotell, en topprankad restaurang eller bara gymmer runt hörnet.

Ej enkom masker och handdesinfektion

Förbättra skyddslagren för gästerna och personalen

Investera i ren och virusfri luft för att förbättra gästernas upplevelser och personalens arbetsförhållanden och prestationer. Enkelt uttryckt är det bra affärer att erbjuda ren och hälsosam luft!

Såväl standard som anpassningsbara lösningar

En komplett produktportfölj

Vi har hjälpt hundratals verksamheter — inkluderande kyrkor, hotell, gym och restauranger – att förbättra sin inomhusluft. Vi har lösningar för de effektivaste små mötes- och hotellrummen till de äldsta medeltida kyrkorummen och det största konferenscentret.

Hotell och konferensanläggnngar
Restauranger
SPA OCH SKÖNHETSVÅRD
GYM, YOGASTUDIOS OCH HÄLSOKLUBBAR
Infektionsspridning

Tuffa tider för smittspridning på kontor och i klassrum

Vi går en tuff virushöst och influensavinter till mötes med ökad smittspridning på kontor och i klassrum. Lärdomar efter pandeminåren bör dras, och däri även
Industri

Inomhusluft hos metallindustrin – utmaningar och åtgärder

Metallindustrin har sedan urminnes tider varit oerhört viktig för svensk ekonomi, men ofta med processer som genererar ohälsosamma partiklar. Läs mer om vilka utmaningarna är
Produktivitet

Ljusare dagar – men med nedsatt arbetsförmåga?

Säsongen är fantastisk - för de flesta av oss. Men för vissa innebär det ett återkommande problem som kan leda till minskad koncentration och arbetsförmåga
Industri

Första leveranserna av luftrening till brittisk industri

Cementfabrik i Essex investerar i svensk teknik för renare luft - den brittiska cementtillverkaren Lignacite har nu installerat olika luftrenare från LightAir.

Nöjda kunder

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill diskutera ett projekt? Kontakta oss gärna när som helst!

Lite information som hjälper oss att komma igång: Vilken typ av verksamhet/anläggning? Hur stor är lokalen? Hur många jobbar i lokalen?