Ren luft för industri, kontor och skola
Vi jobbar dagligen med hälsa, produktivitet och hållbarhet – detta genom att tillhandahålla ren luft på bästa möjliga vis.

Inte bara luft — leveransen är hälsa, produktivitet och hållbarhet

Om oss

Utmanar med nya teknologier

Som ett innovativt svenskt företag utmanar LightAir de konventionella teknologierna och traditionella tankesätten hos etablerade företag genom ny patenterad teknik.

Idag har vi stort fokus på B2B-försäljning och har djup kompetens inom luftrening hos främst industri, kontor och skolor.

Varför brinna för ren luft?

En vuxen människa andas cirka 20 000 liter luft varje dag. Att luften som andas in är så ren som möjligt är givetvis basen för ett hälsosamt liv. Samtidigt har modern teknologi, såsom helautomatiska lager, stor nytta av så ren och partikelfri luft som möjligt för att fungera optimalt.

Vi nördar lätt ned oss i vikten av ren luft, men ställer ofta frågan varför inte detta är en självklar prioritet för alla?

Hälsa, produktivitet och hållbarhet kan sägas vara vår passion och detta med ren luft vår expertis. 

Kombinationen av passion och expertis är själva hjärtat av LightAir. Genom innovativa lösningar på egenutvecklade teknologier tillhandahåller vi ren luft och förbättrad hälsa till alla, i alla tänkbara olika inomhusmiljöer – från verkstadsgolvet till kontoret och styrelserummet.