Med fokus på hälsa, produktivitet och hållbarhet

Om LightAir

På LightAir jobbar vi helt och enkom med Hälsa, Produktivitet och Hållbarhet – genom att tillhandahålla ren luft på bästa möjliga vis.

Som ett innovativt svenskt företag utmanar vi de etablerade företagen med sina konventionella teknologier och traditionella tankesätt genom ny patenterad teknik.

Varför brinner vi för ren luft?

En vuxen människa andas cirka 20 000 liter luft varje dag och tar ungefär sex miljoner andetag per år. Att luften som inandas är så ren som möjligt är givetvis basen för ett hälsosamt liv.

Snarare än att vi frågar oss själva varför vi så lätt nördar ned oss i vikten av ren luft, ställer frågan varför inte detta är en självklar prioritet för alla?

LightAir har en lång erfarenhet av luftrening och ett genuint intresse i hur vi alla kan förbättra hälsa, produktivitet och hållbarhet.

Dessa tre områden kan sägas vara vår passion och detta med ren luft är vår expertis. Denna kombination av passion och expertis är själva hjärtat av LightAir. Genom innovativa lösningar på egenutvecklade teknologier tillhandahåller vi ren luft och förbättrad hälsa till alla, i alla tänkbara olika inomhusmiljöer.

Sedan 2017 är LightAir noterade på Nordic Growth Market (NGM) i Stockholm.