Huvudfokus på industriell luftrening
LightAir tacklar uppgiften oavsett era utmaningar med luftkvaliteten. Ju större utmaning och behov, desto större fördelar finns i vårt erbjudande.

Renar luften hos de mest krävande industrierna och de största lagerna

LightAir CellFlow Industrial Series

Lätt att jämföra — än lättare att välja

Vår produktportfölj av industriella lösningar spelar i en egen division gällande ledarskap i branschen. Vi är stolta över att vara oöverträffade inom områden som reningseffektivitet, energiförbrukning och självrengöring.

Står upp emot mindre och gigantiska utmaningar

Täcker mer än 200 000 kvadratmeter hos en finländsk kund

På grund av den marknadsledande kapaciteten när det gäller effektivtet och livscykelkostnader har SOK (finländska COOP) installerat hundratals av våra stora industriella luftrenare i två toppmoderna automatlager i Finland.

Vila tryggt i att LightAir har lösningen för er. Vi har mindre kunder med en enstaka luftrenare på en enskild arbetsstation, upp till en installerad kapacitet utanför Helsingfors som täcker ytor motsvarande mer än 40 fotbollsplaner!

Levererar ren luft till ledande industrier och lagerlokaler

Din B2B-partner för förbättrad inomhusluft

Under årens lopp har vi levererat lösningar för luftrening till en mängd olika industrisegment.

Från lokala snickerier till tunga industrier, via automatiserade lagerlokaler till de djupaste gruvschakten. Våra stora industriella renare nyttjas även i större lokaler som medeltida kyrkor och konferenscentra.

Nöjda kunder

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill diskutera ett projekt? Kontakta oss gärna när som helst!

Lite information som hjälper oss att komma igång: Vilken typ av verksamhet/anläggning? Hur stor är lokalen? Hur många jobbar i lokalen?

Infektionsspridning

Tuffa tider för smittspridning på kontor och i klassrum

Vi går en tuff virushöst och influensavinter till mötes med ökad smittspridning på kontor och i klassrum. Lärdomar efter pandeminåren bör dras, och däri även
Industri

Inomhusluft hos metallindustrin – utmaningar och åtgärder

Metallindustrin har sedan urminnes tider varit oerhört viktig för svensk ekonomi, men ofta med processer som genererar ohälsosamma partiklar. Läs mer om vilka utmaningarna är
Produktivitet

Ljusare dagar – men med nedsatt arbetsförmåga?

Säsongen är fantastisk - för de flesta av oss. Men för vissa innebär det ett återkommande problem som kan leda till minskad koncentration och arbetsförmåga
Industri

Första leveranserna av luftrening till brittisk industri

Cementfabrik i Essex investerar i svensk teknik för renare luft - den brittiska cementtillverkaren Lignacite har nu installerat olika luftrenare från LightAir.