LightAirs lösningar
Ledande luftrening för industriella och kommersiella kunder, baserad på svensk teknik och design.

Från de största industri- och lagerlokalerna till kontor och skolor

Branschledande inom
reningseffektivitet, livcykelkostnader och ljudnivåer

LightAir Health+

Dubbelt skydd genom aktiv och passiv luftrening

En heltäckande och prisbelönad lösning för ren och virusfri luft. Kombinerar det bästa av våra teknologier för att ge förbättrad hälsa, färre sjukdagar, mer energi och ökad produktivitet.

LightAir CellFlow Industrial Series

Oöverträffad effektivitet och livscykelkostnader

LightAir har etablerat en ny och egen nivå gällande exempelvis  energiförbrukning, reningseffektivitet över tid och självrengöring.

Clean Air as a Service

Sinnesfrid – ta bara djupa andetag

Genom att prenumerera på tjänstepaketering av ren luft som en tjänst behöver du inte tänka mycket mer på er luftkvalitet i lokalerna. Det är bara att ta djupt andetag efter djupt andetag, av ren och hälsosam luft.

Blooming grass
Hälsa

Ljusare dagar – men med nedsatt arbetsförmåga?

Säsongen är fantastisk – för de flesta av oss. Men för vissa innebär det ett återkommande problem som kan leda till minskad koncentration och arbetsförmåga – pollenallergi. Måste vår arbetsprestation eller våra skolresultat påverkas av säsongsförändringar?

Läs mer »

Behöver du hjälp att välja?

Vi vet att det kan vara svårt att jämföra produkter och ta reda på vilken lösning och hur många enheter som kommer att vara bäst för din miljö. Vi finns här för att hjälpa dig!

Några tips på information vi gillar: Vilken typ av verksamhet/anläggning? Hur stort är området du vill rena? Hur många människor brukar vara på platsen?

Vi ser fram emot att höra från dig!